Om Berna​

Berna Dilek startede med at danse argentinsk tango i 2005 hos Martin Nymann Pedersen og Mette Munk Andersen på Dansestudiet M2tango. 

Har modtaget undervisning hos anerkendte argentinske og tyrkiske lærere og har dermed fået lært flere teoretiske og artistiske stilarter, hvilket gør hendes dans utrolig æstetisk og kunstnerisk. De undervisere (maestro´er), som hun har fulgt, der bør nævnes, er bl.a. Roxana Suarez &Sebastian Achaval samt Sabrina Veliz & Ruben Veliz fra Argentina og Utku Küley fra Tyrkiet.

Berna har undervist i argentinsk tango siden 2010 både i hold og i enkelttimer. Underviser fortiden fast på Dansestudiet M2Tango samt periodevis inden for FOF regi. Hun er en af de få dansere, der har lært og dermed kan undervise både i fører- og følge rollen.

Hun blev desuden inviteret som maestro til store internationale workshops og festivaller i forskellige lande, hvor hun har lavet opvisning og har undervist. Hun har gennem tiderne været partner med bl.a. Victor Hugo Diaz, Pele Madsen, Akin Gokkaya, Jessica Naeser og Cumhur Dilek under forskellige opvisninger.​

📞​25 13 68 77

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Tango Passion

CVR: 27573401

Undervisningsted

Danselokaler i København

Ring og hør nærmere

Kontakt

Telefon: 25 13 68 77

E-mail: ​tangopassiondk@gmail.com